Marketing Coördinator

Job description

Als  Marketing Coördinator bij PANCAKES Amsterdam ben jij de alleskunner op het gebied van marketing en communicatie. Je zorgt ervoor dat alles er, zowel online als offline, gelikt en representatief uitziet. Online ben je verantwoordelijk voor de socials en zet je diverse campagnes uit. Daarnaast zorg je offline onder andere voor het drukwerk; menukaarten, ansichtkaarten, flyers, raamstickers etc. Eigenlijk voor alles waar ons logo op staat en al onze overige marketing- en communicatie uitingen ben je de eindverantwoordelijke. Daarnaast denk je ook op creatieve wijze mee over hoe we onze restaurants nog voller krijgen dan ze momenteel al zijn. 


Marketing voor PANCAKES: wat houdt dat in?

Marketing is overal. Online, offline, zichtbaar en niet zichtbaar. Van de t-shirts die onze medewerkers dragen en die ook verkocht worden als merchandise tot een top score en uitstekende reviews op Google.

Samen met ons externe marketingbureau stellen we de doelen en pijlers op voor de aankomende periode en werk je diverse online en offline campagnes uit. Verder zorg je dat al het drukwerk in onze huisstijl staat. Je gaat wekelijks, op je eigen PANCAKES fiets, langs de locaties om te zien of er wat mist of nodig is en je checkt met de collega’s uit het restaurant of zij behoefte hebben aan andere marketing en/of communicatie uitingen.


PANCAKES Amsterdam 

Je thuisbasis is ons kantoor met misschien wel het mooiste uitzicht van Amsterdam, namelijk op het Centraal Station. Daarnaast heb je leuke collega’s en is het bij ons op kantoor eigenlijk altijd gezellig en soms een beetje chaotisch. 

We zijn een 'social rebel', dus daar moet je wel bij passen. We houden erg van Amsterdam en van pannenkoeken. De stad gaat ons aan het hart en daar doen we graag iets voor terug, maar wel op onze manier. Zo hebben we verschillende liefdadigheidsprojecten in de stad en dragen wij hierdoor bij aan een mooi Amsterdam. 

Requirements

Jij!
Je ademt social media en bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen van de snelgroeiende online wereld. Daarnaast heb je
bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding marketing, communicatie of digitale media. Je bent nieuwsgierig, leergierig en vind het leuk om mee te denken, maar ook om operationeel alle marketing- en communicatie taken uit te voeren. Bij voorkeur heb je een aantal jaren werkervaring in een gelijksoortige rol en verder:

 • Een hands-on mentaliteit en affiniteit met de horeca.
 • Flexibiliteit: onze restaurants zijn 7 dagen per week geopend van 08.00 tot 20.00 uur. Daarom kan het zijn dat je soms marketingevents ’s avonds of in het weekend hebt. Hier draai jij je hand niet voor om.
 • Je zorgt ervoor dat alles de juiste look & feel heeft en werkt online strategieën uit.
 • Je vindt makkelijk je weg in diverse data en het analyseren hiervan.
 • Je maakt en volgt nauwkeurig de marketing- en communicatie jaarplanning.
 • Marketing events organiseren zit in je bloed.
 • Je bent online fantastisch en je volgt trends op de voet.
 • Kunt goed overweg met alle programma’s van Adobe, Google Analytics en Wordpress.
 • Spreekt en schrijft vlekkeloos Nederlands & Engels.
 • Je kunt goed samenwerken en jouw fantastische ideeën die je in je hoofd hebt zet je gemakkelijk op papier.

Wat bieden wij?

 • Salaris & contract! Wij bieden jou graag een contract voor 32 - 40 uur per week met een salaris tussen de €2.200 en €2.800 afhankelijk van jouw werkervaring.
 • Aandacht voor jou! We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Als je wilt groeien zijn wij bereid om daar met je in mee te denken en je hierbij te ondersteunen.
 • Fiets van de zaak! Jij krijgt een echte PANCAKES-fiets in bruikleen
 • Sporten! Je mag 1x per week sporten onder begeleiding van een personal trainer in onze inpandige gym.
 • Traktaties! Natuurlijk staat in ieder restaurant waar je binnenstapt de koffie of thee voor je klaar en je eet ook regelmatig een pannenkoek, je moet tenslotte wel op de hoogte zijn van wat wij verkopen.

Uiteraard ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden! Mooi zo, dan ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie waarom je denkt bij ons te passen en de juiste kandidaat bent voor de rol.